Meer Instagram volgers krijgen

Categorieën:Blog
test test

Wie wil het niet; Meer Instagram volgers krijgen? Iedereen kan wel wat extra followers gebruiken of niet? In dit artikel krijg je waardevolle tips om aan meer volgers te komen. Volg deze op en je zal zien dat meer mensen je gaan volgen.

instagram profiel - meer volgers


Sleutel tot succes – liken en volgen

Door actief te zijn op Instagram gaan meer mensen je volgen. Met actief bedoelen we op berichten van anderen gaan reageren door een reactie achter te laten of meerdere berichten te liken. Zo wordt je gezien en kun je zodoende een reactie of like terugverwachten. De ander gaat even jouw profiel checken om te zien wie je bent, zeker wanneer je meerdere berichten achter elkaar gaat liken. Ziet de persoon dat je een gelijksoortig profiel hebt, dan is de kans groot dat je er een nieuwe volger bijkrijgt. Actief zijn loont dus echt.

Meer volgers krijgen doe je dus door op mensen te reageren die dezelfde interesse hebben.


Regelmatig reageren

Een andere manier om aan meer volgers te komen op Instagram is door je gezicht te laten zien. Hiermee bedoelen we regelmatig een reactie achterlaten op berichten van bekendere personen die in ieder geval veel volgers hebben. De volgers zien jou vaker voorbij komen in de reacties en gaan kijken wie jij bent. Zit je wederom in ongeveer dezelfde doelgroep (onderwerp), dan is de kans groot dat deze volgers jou ook gaan volgen. Ook zo krijg je meer volgers erbij.


Maak jezelf beter vindbaar

Hashtags spelen een belangrijke rol op Instagram. Het zijn namelijk zoekwoorden waarop men jouw berichten kan terugvinden. Wel is het belangrijk dat je niet te veel hashtags gebruikt, en ze op de juiste manier gebruikt. Wij zien vaak dat 4 goede en relevante hashtags de post 10x beter vindbaar maakt, dan wanneer je 14 niet relevante hashtags + 1 wel relevante hashtag gebruikt. Met relevant bedoelen we dat je precies omschrijft wat er op de foto te zien is. Als voorbeeld nemen we een hond. De hashtags #sweet #cute #lovely zijn hier niet relevant. De hashtags #dog #hond #puppy zijn hier wel relevant. De woorden beschrijven namelijk precies wat er te zien is. Relevantie maakt de foto dus 10x beter vindbaar! Wanneer je vindbaar bent en mensen vinden je profiel leuk, dan kunnen ze je gaan volgen en op die manier kun je er meer volgers bij krijgen.


Duidelijk onderwerp levert meer volgers op

Je creëert meer fans wanneer je een duidelijk onderwerp (thema) hebt. Een honden- of kattenpagina waar je voor 95% alleen maar honden of katten post, levert in praktijk meer volgers op. Pagina’s die 9 van de 10 keer maar weinig volgers scoren hebben geen duidelijk thema. Een voorbeeld hiervan is 30% hondenfoto’s, 30% foto’s van je tuin waarop geen hond te zien is, en 40% foto’s van je laatste vakantie. Niemand zit hierop te wachten. Stick to the theme en houdt het relevant. Zo krijg je het snelst nieuwe volgers erbij.


Tijdstip van groot belang

Het moment (tijdstip) waarop je jouw nieuwe foto post is van groot belang. Je wilt namelijk alle aandacht bij je volgers krijgen om zodoende veel likes en reacties te vergaren. Wanneer jouw post verschijnt tussen alle andere meldingen dan krijg je niet alle aandacht en haalt jouw post minder likes en reacties binnen. De beste tijdstippen om te posten zijn ‘s-ochtends voordat iedereen naar zijn werk gaat (of school), ‘s-middags tijdens de pauze want dan zit iedereen op zijn telefoon, en ‘s-avonds na een uur of 6 wanneer iedereen klaar is met eten. Mensen zitten vaak nog in bed op hum telefoon dus ‘s-avonds heb je de meeste uren om meer volgers, likes, en reacties binnen te halen.


Instagram profiel laten automatiseren

Alle bovenstaande acties hebben wij geautomatiseerd en ondergebracht in een prachtig pakket. Wanneer je zelf weinig tijd hebt voor alle bovenstaande handelingen, dan kun je ons automatiseringspakket eens overwegen. Bovenstaande handelingen leveren je gegarandeerd meer volgers op, net als ons automatiseerpakket. Natuurlijk kun je ook gewoon simpelweg volgers kopen om aan meer volgers te komen op Instagram. De keuze is aan jou!