Reacties op Instagram

Categorieën:Blog
test test

reacties kopen instagram

Als je een foto of video deelt op Instagram, dan kunnen mensen daarop reageren. In principe zijn commentaren leuk en wil je zeker ook als bedrijf op Instagram positieve commentaren ontvangen op je posts. Echter, niet alle reacties op Instagram zal gewenst zijn. Ook kan het zijn dat je zelf een keer een reactie plaatst waarover je achteraf niet helemaal tevreden bent. Gelukkig is het mogelijk om je eigen reactie en ook de commentaren van anderen op jouw berichten te verwijderen. Je kunt er ook voor kiezen om reacties helemaal uit te schakelen of om ze te filteren.

Commentaren filteren

Het is mogelijk om commentaren te filteren op basis van trefwoorden. Als er bijvoorbeeld bepaalde scheldwoorden in een commentaar staan, dan kun je op deze manier voorkomen dat je de reactie ziet. Het filter zet je aan vanuit je eigen profiel. Rechts bovenin zie je drie puntjes, klik daarop. Scroll naar beneden naar Instellingen. Hier zie je een onderdeel Reacties. Kies ervoor om de optie ‘Ongepaste reacties verbergen’ aan te zetten. Je kunt zelf kiezen welke trefwoorden je wilt filteren. Voer deze in. Als je een filter in hebt gesteld, dan zie je een reactie waarin de betreffende woorden voorkomen niet meer terug onder je post. De persoon die de reactie plaatst ziet het commentaar zelf wel.

Reacties uitschakelen

Je kunt ook besluiten dat je de optie om een reactie te geven bij je post helemaal wilt uitzetten. Over het algemeen wordt dit afgeraden, omdat je zo interactie tegengaat, maar in sommige gevallen kan het een handige optie zijn. Stel dat je als bedrijf een winactie hebt uitgeschreven en je wilt laten weten dat mensen niet meer kunnen deelnemen, dan wil je misschien niet dat mensen op die bericht kunnen reageren. Je kunt dit voorkomen door op de puntjes rechtsboven bij je post te klikken en daarna te kiezen voor ‘Reacties uitschakelen’. Je kunt dit ook doen door tijdens het posten te kiezen voor ‘Geavanceerde instellingen’ onderin het scherm en ‘Reacties uitschakelen’ te selecteren.

Reacties kopen

Het is ook mogelijk om commentaren te kopen. Dit is een vrij nieuw fenomeen. Het inkopen van commentaren zorgt ervoor dat er meer interactie op jouw Instagramaccount zal ontstaan. Soms kun je hierbij kiezen tussen automatisch gegenereerde reacties en zelfgekozen commentaren. In het eerste geval worden er standaardreacties geplaatst, in het tweede geval kun jij aangeven welk commentaar je wilt ontvangen.