De voordelen van Instagram volgers kopen

Categorieën:Blog
test test

Het is als bedrijf interessant om voorop te lopen bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale media. Of om in ieder geval op tijd in te stappen. Zo ontdekken steeds meer bedrijven de kracht van Instagram. Dit is een app en website waarmee je gemakkelijk foto’s en video’s kunt bewerken en delen. Het kan echter maanden, zo niet jaren duren voordat je een groot aantal volgers hebt. Dit geldt vooral voor wat kleinere, minder bekende of nieuwe bedrijven. Om toch snel veel fans te krijgen kun je Instagram volgers kopen.


Volgers kopen zorgt voor gratis fans

gratis instagram volgersHet gezegde luidt ‘als één schaap over de dam is, dan volgen er meer’. Dit geldt zeker ook voor sociale media. Mensen zijn niet graag de eerste om nieuwe profielen te liken. Ze wachten liever totdat andere mensen hebben laten weten dat een bedrijf interessant genoeg is om te volgen. Maar ja, een moet de eerste zijn. Het mooie is dat die ene gewoon een ingekochte volger kan zijn.

Als je een flinke groep fans inkoopt, dan volgen er vanzelf nieuwe gratis fans. Je zult zien dat het aantal spontane volgerss zal toenemen als je eenmaal een batch hebt ingekocht. Als je je richt op Nederlandse klanten, dan is het wel belangrijk om Nederlandse profielen in te kopen, omdat dit betrouwbaarder overkomt bij nieuwe bezoekers.


Zoekmachineoptimalisatie

Voor veel bedrijven is het belangrijk om hoog in de zogeheten organische zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit zijn posities die niet worden ingenomen door advertenties, maar die worden gebaseerd op de vindbaarheid van je website. Het hebben van veel volgers op Instagram kan bijdragen aan je vindbaarheid en positie. Als Google opmerkt dat je snel veel nieuwe fans krijgt, dan weet de zoekmachine dat jouw profiel met link naar jouw website populair wordt. Dit heeft een gunstig effect. Naast volgers kun je ook Instagram likes inkopen. Ook dit is een interessante optie om je profiel uit te bereiden en aantrekkelijker te maken voor nieuwe bezoekers.


Wanneer resultaat?

instagram volgersAfhankelijk van waar je in gaat kopen kun je soms al dezelfde dag nog een batch fans verwachten. Als je een groot aantal gaat inkopen, meer dan 1.000, dan is het verstandig om ze niet allemaal in één keer toe te voegen. Dat oogt namelijk onnatuurlijk. Je kunt er dan beter voor kiezen om uit te spreiden over een aantal dagen of per keer niet meer dan 1.000 te kopen.


De juiste doelgroep bereiken

doelgroep instellen instagramMet onze automatiseerpakketten kun je de doelgroep bereiken die aansluit bij je bedrijf of product. Bij het automatiseren wordt je account aan een computer gekoppeld welke naar de juiste mensen opzoek gaat. Dit gebeurt door middel van de opgegeven hashtags. Zo kun je onder andere Nederlandse mensen bereiken. Het systeem volgt, liked en reageert de mensen uit de opgegeven doelgroep. Hierdoor wordt je niet alleen gezien, maar levert dit je tegelijkertijd nieuwe volgers op nieuwe likes en reacties op je foto’s! Je account automatiseren kan al vanaf 29,95 euro voor 1 maand! Zo kun je het tegen lage kosten zelf ervaren. Volgers kopen kan al vanaf 7,95 euro. Alle prijzen zijn inclusief btw en factuur.